Smulsteen

Even in de oven en genieten maar!

De Bourgondische ovensteen: de smulsteen.

De met vlees en groente gevulde steen wordt op authentieke Bulgaarse wijze,
in één keer in de oven op 180° C en in 25-30 minuten, gegaard.
Door de bijgeleverde houders kan de steen op tafel gepresenteerd worden.
Zo kunt u direct aan tafel genieten van een complete , sfeervolle, ambachtelijke
en verse maaltijd. De feestelijke Smulsteen is ook ideaal als alternatief voor gourmetten.

Maak uw keuze uit de volgende variaties:

Bulgaarse Smulsteen € 19,95 per steen

  • varkenshaas
  • aardappelwedges of krieltjes
  • paprika
  • courgette
  • broccoli
    (advies voor 2 personen)
Bulgaarse Smulsteen Slagerij Ankersmit Well

Amerikaanse Smulsteen € 19,95 per steen

  • spareribs
  • pofaardappele of krieltjes
  • maïs
  • broccoli
    (advies voor 2 personen)

Franse Smulsteen € 20,50 per steen

  • varkenshaas
  • haricot verts
  • broccoli
  • aardappelwedges of krieltjes 
    (advies voor 2 personen)

Hollandse Beenham Smulsteen € 19,25 per steen

  • beenham
  • haricot verts
  • maïs
  • aardappelwedges of krieltjes
    (advies voor 2 personen)

Smulsteen Burger Trio € 17,75 per steen

  • Amerikaanse burgers
  • Italiaanse burgers
  • bacon burgers
    (advies voor 2 a 3 personen)

Smulsteen Mixed Grill Trio € 23,50 per steen

  • varkenshaas
  • kipfilet
  • biefstuk
    (advies voor 2 a 3 personen)

Tips en spelregels voor gebruik smulsteen.

  • 1 uur voor bereiding de smulsteen uit de koelkast halen.
  • de smulsteen in voorverwarmde oven op 180° C in 25-30 minuten garen.
  • zet de houder van de smulsteen in de buurt van de oven, op een stevige ondergrond.
  • gebruik goede ovenwanten bij het uit de oven halen van de smulsteen
  • de smulsteen inclusief houder krijgt u in bruikleen
  • de smulsteen niet schoonmaken! dat doen wij voor u.

Wilt u de Smulsteen bestellen neemt u dan contact met ons op voor de beschikbaarheid van de smulstenen. Graag 3 dagen van te voren bestellen.