Home Slagerij

Welkom bij Slagerij Ankersmit

Sinds 1986 is Slagerij Ankersmit gevestigd midden in het prachtige natuurgebied de Maasduinen, in het plaatsje Well (Gemeente Bergen) in Noord-Limburg. Het welbekende vakantiepark Landal Marina Resort Leukermeer is op steenworp afstand. U kunt bij ons terecht voor al uw vlees, vleeswaren, barbecue, gourmetten, hapjespannen, smulstenen, smulplanken, brunches en buffetten.winkel Slagerij Ankersmit

Wij zijn een ambachtelijk bedrijf, compleet met eigen uitsnijderij, worstmakerij en winkel. Al ons rundvlees komt altijd van de door ons geselecteerde afmesters in de buurt, waarbij iedere zaterdag wordt bekeken wat klaar is. Ook onze varkens komen het hele jaar door van hetzelfde varkensbedrijf. Ook onze worstmakerij waar 90% van al onze vleeswaren zelf worden geproduceerd is van alles voorzien. Onze worstmakerij staat bekend om zijn boerenmetworst, leverworst,tongenworst, gekookte ham en maasduinenham waar we diverse prijzen mee hebben gewonnen. Voor authentieke smaak met verse producten.

Als het voorjaar wordt en de zon weer begint te schijnen, dan is barbecueën een lekkere bezigheid. Ook hierin voorziet Slagerij Ankersmit u met compleet verzorgde menu’s. Op onze website vindt u diverse barbecue pakketten en barbecue schotels. Maar ook diverse vlees en vis soorten om zelf uit te zoeken. Wij bezorgen o.a. op Landal Marina Resort Leukermeer, Vakantiepark Leukermeer, Roompot Klein Vink, Roompot Resort Arcen, groepsaccommodaties en campings in o.a. Afferden, Aijen, Arcen, Blitterswijck, Geijsteren, Groeningen, Heijen, Maashees, Nieuw-Bergen, Oostrum, Overloon, Siebengewald, Smakt, Venray, Vierlingsbeek, Vortum Mullum, Wanssum, Well en Wellerlooi.
Valt het weer toch tegen kunt u nog altijd lekker gezellig binnen of onder een parasol een avondje gourmetten. Heeft u iets te vieren en u wilt van een heerlijk brunch of buffet genieten, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Samen met ons team staan wij graag voor u klaar.

Wij hopen u eens in onze winkel of op een andere gelegenheid te mogen ontmoeten….

Robert en Monique Ankersmit
Team Slagerij Ankersmit, WELL